Поиск по артикулу:
Показать на странице, шт. 16|32|64
Фирменные салоны:

г. Одесса, , +380984585829

Для заказов онлайн:

+380984585829

Уважаемые клиенты! 
Стоимость изделий уточняйте у консультанта.
Спасибо за понимание.

Весільні обручки: якими вони мають бути?

Усім відома давня традиція скріплювати шлюб кільцями, тому весільні каблучки – не тільки прикраса, а і оберіг, який має захистити і зміцнити союз молодят. У наш час найпопулярнішими залишаються вироби, виготовлені із золота різної проби. При цьому класичний варіант повинен мати гладку поверхню без каменів.

Хоча усе частіше молодята, слідуючи західним традиціям, обирають весільні кільця з дорогоцінними каменями чи оригінальною поверхністю. Також великим попитом користуються комбіновані обручки і дорогі платинові кільця, які підкуповують своєю неперевершеною красою, витонченістю та довговічністю .

В інтернет-магазині «Обручалка» представлений великий вибір весільних кілець, які виготовлені з різних дорогоцінних матеріалів. Тому в нашому каталозі завжди знайдеться красива і оригінальна обручка, ціна на яку вас повністю влаштує. Ви можете заказати каблучки, що сподобались, безпосередньо на нашому сайті чи в одному з фірмових салонів нашої компанії.

Основні правила вибору обручок

Згідно традиціям весільні кольца повинен купувати наречений, але обирати їх мають молодята разом. При цьому слід урахувати такі принципи, як: зовнішня привабливість, зручність і практичність. Пам'ятайте, що ці прикраси ви плануєте носити довго, тому обручки мають вам подобатись.

Таке кільце повинно точно підходити за розміром, а також вигідно доповнювати ваші повсякденні прикраси. Якщо ви бажаєте купити обручку з дорогоцінними каменями або оригінальне комбіноване кільце, то простежте, щоб воно доповнювало загальній стиль вашого гардероба.

При цьому окрім традиційної гладкої поверхні обручка може бути:

  1. Декорована дорогоцінними каменями. Це може бути як один крупний діамант, так і велика кількість маленьких камінців, розкиданих по всій поверхні прикраси. Окрім діамантів кільця часто прикрашають перлами, рубінами та сапфірами.

  2. Матовою або з алмазною огранкою. Різноманітні вставки, візерунки та насічки – все це модні деталі сучасних обручок. Часто на весільних кільцях вирізають поперечні і повздовжні смужки, які створюють ефект «хвиль».

Вважається, що у молодят мають бути однакові обручки, які мають різнитись тільки розміром. Такий вибір символізує злагоду и взаєморозуміння в майбутній родині.

Хоча якщо обоє молодят бажають носити різні обручки, то це також не забороняється. Зараз однією з модних тенденцій є використання контрасту між жіночим и чоловічим кільцем. Тобто жіноча обручка може мати більш ніжний і витончений вигляд, ніж чоловіче лаконічне весільне кільце без зайвих прикрас.

Від чого залежить ціна?

Одним із важливих критеріїв вибору є ціна на весільні обручки. При цьому вартість такого виробу в першу чергу залежить від металу, з якого його виготовлено. Найбільш економічним варіантом буде вибір срібних обручок, які завдяки своїй доступності мають багатьох прихильників. Але такі кільця згодом втрачають свою красу і темніють, тому рекомендується обирати срібні обручки з декоративним покриттям родію, який не тільки удосконалює зовнішній вигляд кілець, але й захищає від окислення і потемніння.

Більш популярні і також доступні по ціні весільні обручки класичного типу із жовтого або червоного золоташириною в 4–5 мм з гладкою поверхнею. Ці традиційні кільця користуються постійним попитом і ніколи не виходять з моди. Такі обручки можуть бути не тільки класичного типу, але й кардинально відрізнятися від традиційних своїм дизайном і неординарними рішеннями.

Але сучасні обручки можуть бути виготовлені з будь-якого матеріалу, в тому числі:

  • З білого золота. Вони міцні і довговічні, а шляхетний білий відтінок подобається багатьом молодятам. Біле золото отримують в результаті зміцнення чистого золота такими металами, як срібло, цинк, паладій і платина.

  • Із платини. Платинові кільця надовго зберігають свій блиск і вдало доповнюють інші прикраси. Це найбільш дорогий, але і самий довговічний варіант весільних кілець.

  • Комбіновані обручки. Такі прикраси виготовляють із декількох видів золота – жовтого і білого, чи жовтого і рожевого. Комбінація металів може бути різною, що здебільшого і визначає ціни на обручки.

На нашому сайті, а також у фірмових салонах «Обручалка» ви завжди знайдете оригінальні прикраси для вашого весілля. При цьому весільні обручки, каталог яких представлений в нашому інтернет-магазині, здатні задовольнити найбільш вишукані смаки і побажання молодят.