Поиск по артикулу:
Показать на странице, шт. 16|32|64
Фирменные салоны:

г. Одесса, , +380984585829

Для заказов онлайн:

+380984585829

Уважаемые клиенты! 
Стоимость изделий уточняйте у консультанта.
Спасибо за понимание.

Золоті обручки – класика та неординарність

Одним із важливих етапів підготовки до весілля, як і багато років тому назад залишається вибір обручок. Сучасні молодята мають можливість обрати різні по дизайну кільця, виготовлені з будь-якого металу. Але найбільш популярними залишаються різноманітні золоті обручки, як класичного типу, так і неординарні прикраси з каменями чи вставками.

Хоча ювелірні вироби із жовтого металу користуються незмінним попитом, золоті кільця можуть мати різні відтінки в залежності від допоміжних металів:

  • білий колір завдяки цинку, паладію чи платини;

  • мідь надає золоту рожевий або червоний відтінок;

  • срібло – зелений відлив.

При цьому домішки ніяк не впливають на якість золотих виробів, а лише змінюють колір обручки.

Різноманітність моделей золотих обручок

Як правило сучасні молодята відають перевагу золотим прикрасам, в яких традиційність гармонічно поєднується з оригінальністю. Саме такі прикраси представлені в нашому каталозі – тут ви знайдете обручки золоті на будь-який смак і фінансові можливості.

На нашому сайті чи в фірмових салонах «Обручалка» ви завжди зможете придбати:

  1. Класичні золоті кільця з гладкою поверхнею без будь-яких візерунків і каменів. Їх найчастіше обирають прихильники традицій, та молодята, яким подобаються більш прості прикраси.

  2. Обручки з матовою поверхнею , або алмазною огранкою, які можуть мати різні вставки чи візерунки.

  3. Неперевершені по своїй красі кільця, інкрустовані коштовними і напівкоштовними каменями.

  4. Прикраси, виготовлені із декількох видів золота. Наприклад, це може бути поєднання традиційного жовтого металу і білого золота, чи білого і рожевого.

Ви можете обрати як два однакових по дизайну кільця, так і купити різні обручки. Як правило, наречені бажають носити витончене і ніжне кільце, а чоловічі обручки зазвичай мають більш масивний і простий вигляд.

Де придбати красиві обручки на вигідних умовах?

Підготовка до весілля займає багато часу, тому досить часто молодята користуються послугами інтернет-магазинів. Це дозволяє не поспішаючи і у зручний час детально роздивитися і обрати обручки.

Так як наша ювелірна компанія є безпосереднім виробником, то ми пропонуємо оптимальні ціни на високоякісні ювелірні вироби. Тому наші клієнти завжди можуть розраховувати на відмінну якість ювелірних виробів, великий асортимент обручок та приємні ціни.

В нашому каталозі кожна прикраса має чітке фото та детальний опис, що значно спрощує вибір. А купити обрані кільця можна на нашому сайті чи в одному із фірмових салонів «Обручалка».