Поиск по артикулу:
Показать на странице, шт. 16|32|64
Фирменные салоны:

г. Одесса, , +380984585829

Для заказов онлайн:

+380984585829

Уважаемые клиенты! 
Стоимость изделий уточняйте у консультанта.
Спасибо за понимание.

Довговічні та ексклюзивні обручки з платини

Так як ви плануєте носити обручку усе життя, то вона має бути довговічною і привабливою. Щоб і через багато років щасливого шлюбу ця прикраса зберегла первісний вигляд. Тому все частіше молодята обирають обручки із платини.

Цей благородний рідкісний метал ніколи не зношується і назавжди зберігає свій блиск. Він не визиває алергії і добре поєднується з іншими ювелірними виробами. Що дуже важливо для багатьох жінок, які в повсякденному житті носять багато прикрас. Платина вигідно доповнює як золоті ланцюжки і сережки, так і срібні прикраси.

До інших переваг обручок, виготовлених із платини, можна віднести наступні характеристики:

  • Рідкісність. Таке кільце є показником вишуканого смаку і високого статусу його власника.

  • Чистота. Ювелірні вироби із платини на 95% складаються з чистого металу, тому дуже цінуються.

  • Довговічність. Ці прикраси дуже міцні і довговічні.

Але і ціна обручок із платини – одна із найбільш високих, так як такий метал дуже рідкісний і в світі існує всього декілька родовищ платини. Але вартість такого ювелірного виробу є гарантією його високої якості.

Де купити ексклюзивні платинові обручки?

Ювелірна компанія «Обручалка» пропонує вам великий вибір вишуканих кілець, виготовлених із платини. В нашому асортименті ви знайдете як скромні прикраси, так і більш розкішні платинові обручки з діамантами чи іншими коштовними каменями.

Як безпосередній виробник ювелірних товарів ми можемо гарантувати високу якість всієї продукції, представленої в нашому каталозі. А наші ціни стануть приємним бонусом, так як вартість наших платинових обручок можна з упевненістю назвати однією с самих вигідних в Україні.

Ви можете заказати кільця із платини, які вам сподобались, на нашому сайті або, відвідавши один із наших ювелірних салонів. Ми бажаємо, щоб платинові обручки стали вашою щасливою сімейною реліквією, яку з радістю будуть носити ваші онуки.