Поиск по артикулу:
Показать на странице, шт. 16|32|64
Фирменные салоны:

г. Одесса, , +380984585829

Для заказов онлайн:

+380984585829

Уважаемые клиенты! 
Стоимость изделий уточняйте у консультанта.
Спасибо за понимание.

Обручки з білого золота – стильне і витончене рішення

Вибір обручки є одним із важливих кроків у підготовці до весілля. Останнім часом найбільшою популярністю користуються обручки із білого золота, які за будь-яких умов виглядають ефектно і яскраво. А світлий колір і неперевершений блиск робить такі весільні прикраси витонченими і аристократичними. При цьому благородний білий відтінок золота чудово підійде як до вашого повсякденного образу, так і для урочистого заходу.

Біле золото отримують шляхом змішування чистого золота з білими металами, такими як срібло або паладій. Щоб ювелірна прикраса, виготовлена із білого золота, мала яскравий колір, її покривають родієм. З цього витонченого металу сучасні ювеліри створюють гіпнотизуючи прикраси з дорогоцінними каменями чи без них.

А популярність обручок із білого золота обумовлена декількома причинами. По-перше, такі виробі мають більш стильній і незвичайний вигляд порівняно з прикрасами з традиційного жовтого золота. А по-друге, кільця з білого золота вдвічі дешевші від платинових виробів. Хоча ціна обручок з білого золота трохи вища за аналогічні виробі з жовтого золота, та чарівний білий метал цього вартий.

Де купити витончені обручки з білого золота?

Ювелірні вироби, виготовлені із цього благородного металу, широко представлені в будь-якому ювелірному магазині вашого міста. Але найбільший вибір обручок з білого золота по доступній ціні ви зможете знайти в нашому каталозі.

Тут ви знайдете багато витончених і оригінальних моделей, які приваблюють своєю неперевершеною красою и доступною ціною. Тому в нашому інтернет-магазині ви обов’язково зможете вибрати і купити обручку з білого золота, яка на довгі роки стане символом вашого сімейного благополуччя і любові. Також ми можемо виготовити ювелірні прикраси по вашому індивідуальному замовленню.