Поиск по артикулу:
Показать на странице, шт. 16|32|64
Фирменные салоны:

г. Одесса, , +380984585829

Для заказов онлайн:

+380984585829

Уважаемые клиенты! 
Стоимость изделий уточняйте у консультанта.
Спасибо за понимание.

Вишукані каблучки на заручини

Все більш популярною в Україні стає романтична традиція дарувати на заручини кільце. Воно робить цю подію неповторною, тому каблучка на заручини – це особлива прикраса, яка символізує взаємну любов та серйозність намірів.

Кожна дівчина мріє про такий дорогоцінний подарунок, тому до його вибору слід поставитися з особливою увагою. А після того, як дівчина приймає кільце і погоджується вийти заміж, пара офіційно вважається нареченим і нареченою.

Як вибрати каблучку на заручини?

Досить просто купити кільце, знаючи смаки нареченої. Хоча можна ризикнути і вибрати таку прикрасу, орієнтуючись на власні вподобання. Якщо ви плануєте заручини, каблучка має повністю підходити вашій обраниці. Тому при виборі потрібно звернути увагу на наступні моменти:

  • Дизайн прикраси. Традиційно її має прикрашати один дорогоцінний камінь – діамант, топаз, цитрин або сапфір. Хоча це може бути і будь-який інший ювелірний камінь (наприклад, смарагд чи олександрит).

  • Колір металу. Частіше всього купують каблучки на заручини , виготовлені із золота. В залежності від ваших уподобань таке кільце може бути білого, рожевого чи традиційного жовтого кольору.

  • Розмір. Якщо ви бажаєте зробити сюрприз своїй коханій, то можете взяти одну із її прикрас, щоб визначити потрібний розмір кільця.

А великий вибір вишуканих і якісних кілець для заручин ви знайдете в нашому інтернет-каталозі, а також в фірмових салонах «Обручалка».

Ексклюзивні прикраси на будь-який смак

Наша ювелірна компанія підготувала спеціально для вас колекцію оригінальних кілець, з якою можна ознайомитися в нашому каталозі. Вас чекають прикраси з різних дорогоцінних металів, серед яких неодмінно знайдеться каблучка для вашої коханої дівчини.

У нас ви можете придбати як розкішні кільця з великим діамантом, так і ексклюзивні вироби з кубічним цирконієм.

Кожна ювелірна прикраса, виготовлена нашими майстрами, відрізняється оригінальним дизайном та високою якістю. Крім цього наша компанія є безпосереднім виробником ювелірних виробів, тому ми пропонуємо якісні каблучки недорого.

Ви можете заказати прикрасу, що сподобалась, в нашому інтернет-магазині чи зробити покупку в одному з наших фірмових салонів. Ми впевнені, що незалежно від вашого вибору, каблучка для заручин сподобається вашій коханій дівчині і ви почуєте довгоочікуване «Так».